Sociedad

La Fundació Foment de Turisme millora les experiències a la Torre d’en Galmés i al Fort Marlborough

Les dues instal·lacions introdueixen canvis amb un nou audiovisual explicatiu per al poblat talaiòtic i renoven les estructures per als canons del recinte

Audiovisual de la Torre d'en Galmés

La Fundació Foment del Turisme de Menorca continua la seva tasca de millorar l’experiència dels visitants a les instal·lacions i recintes que gestiona i ha introduït dos importants canvis al Centre d’Interpretació de Torre d’en Galmés i del Fort Marlborough.

En el primer cas, s’ha actualitzat el muntatge audiovisual que es projecta als visitants, un curt que comparteix vistes aèries de les diferents zones que es visiten i etapes a partir d’un cronograma molt visual i amb animacions. Des de la Fundació recomanen fer una aturada al Centre d’Interpretació prèvia a la visita al Poble per gaudir d’aquest curtmetratge animat, que compta amb una important tasca de documentació i investigació.

Una altra de les millores que s’han fet ha estat l’actuació en les estructures de fusta que sostenen els canons al Fort Marlborough, a la Cala Sant Esteve. L’obra, a càrrec del mestre arader, Ovidi Pons Triay, s’ha realitzat a partir dels plànols usats en la museïtzació inicial a principis del segle XX, havent treballat ja el propi artesà en el projecte inicial amb el mestre arader Pere Pons.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00