Política

El PSOE acusa de deixadesa al PP per no tenir garantit el Jaleo Bus a tres setmana de les festes de Sant Joan

La portaveu del Grup Socialista al Consell, Susana Mora, demana ara on són els populars que fa un any es van manifestar a les xarxes socials i a través dels mitjans de comunicació per denunciar la mateixa situació que viuen ara

El servei de Jaleo Bus encara no està garantit / SER Menorca.

El PSOE Menorca acusa de deixadesa i de falta de responsabilitat a l’equip de govern del Consell Insular per no tenir encara garantit el Jaleo Bus a falta de tres setmanes de la celebració de les festes de Sant Joan.

La darrera licitació del servei ha quedat deserta, posant així en risc la mobilitat de les persones que depenen d'aquest transport públic per poder celebrar les festes de manera segura.

La portaveu del Grup Socialista al Consell, Susana Mora, demana ara on són els populars que fa un any es van manifestar a les xarxes socials i a través dels mitjans de comunicació per denunciar la mateixa situació que viuen ara.

Des del PSOE Menorca, insten el PP a actuar amb seny i amb la urgència que la situació mereix i a demostrar el mateix nivell de responsabilitat que van exigir quan eren oposició.

S’ha de recordar que el Jaleo Bus és un servei clau per a les festes de Menorca, ja que és utilitzat per la majoria de persones de l’illa que es desplaçar des d’altres pobles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00