Sociedad

'La Bohème' ressona amb força al Teatre Principal i als carrers de Maó

Aquest diumenge, 9 de juny, tindrà lloc la segona i darrera funció de 'La Bohème', a partir de les 20 hores

La Bohème es va estrenar aquest divendres a Maó / xavimenorca

'La Bohème' va sonar aquest divendres amb força al Teatre Principal de Maó, i també des de la pantalla gegant instal·lada al carrer, a la primera de les dues representacions programades a Menorca amb motiu de la 53 temporada d'òpera i del centenari del mort de Puccini.

A banda dels espectadors que van omplir el teatre, 700 aficionats més a l'òpera han poder seguir l'espectacle des del carrer de Ses Moreres.

El tenor Iván Ayón, les sopranos Carolina López i Enkeleda Kamani i els barítons Davide Luciano i Carles Pachón van actuar sobre l'escenari dirigits per Francesco Lanzillota i Massino Gasparón i amb l'acompanyament de l'Orquestra Simfònica de Balears i el Cor dels Àmics de s 'Òpera, que dirigeix ​​Cristina Álvarez.

Aquest diumenge, 9 de juny, tindrà lloc la segona i darrera funció de 'La Bohème', a partir de les 20 hores.

L’actuació de divendres va ser enregistrada i es va emetre dissabte en una quinzena de geriàtrics, centres de dia i clubs de jubilats de tota l’illa.

Aquesta iniciativa és possible gràcies a la segona edició del programa 'Òpera Gran', amb què es pretén acostar aquesta manifestació cultural a la gent gran.

Al llarg de les darreres setmanes, Amics de s'Òpera de Maó ha organitzat també altres activitats amb les escoles d'adults i al mateix Teatre Principal per donar a conèixer detalls de la cèlebre obra de Puccini.

Els actes, impulsats per la Fundació Menorquina de s'Òpera i els Amics de s'Opera de Maó, han comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Consell insular i el Govern balear.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00