Sociedad

Comencen els exàmens d'accés a la universitat per a 426 alumnes de Menorca

Entre les novetats d’enguany s'ha de destacar que per primera vegada, els estudiants poden triar entre Història d'Espanya i Història de la Filosofia al bloc d'accés, i poden optar per l'altra al bloc d'admissió

Imatge d'arxiu de les proves EBAU

Un total de 486 estudiants menorquins realitzaran a partir d’aquest dimarts les Proves de Batxillerat d’Accés a la universitat, la tan temuda selectivitat. Els exàmens s’allargaran fins dijous 13 de juny.

Les proves a Menorca es duran a terme a dos punts: el recinte firal de Maó i a la sala multifuncional de Canal Salat a Ciutadella. Les proves estan dividides en dos blocs: un d’accés i un altre d’admissió. El bloc d'accés inclou matèries troncals comunes i d'especialitat, mentre que el bloc d'admissió, de caràcter voluntari, inclou assignatures opcionals relacionades amb els estudis que cada alumne vol cursar. Entre les novetats d’enguany cal destacar que per primera vegada, els estudiants poden triar entre Història d'Espanya i Història de la Filosofia al bloc d'accés, i poden optar per l'altra al bloc d'admissió. A més, deu noves matèries d'examen s'afegeixen al bloc d'admissió voluntari.

El President del Tribunal, Joan Antoni Mesquida avisa als nois que el millor que poden fer és anar tranquils als exàmens.

Menorca aporta el 8,6% dels 4.908 estudiants matriculats a les proves de batxillerat d'accés a la universitat (PBAU) a tot l'arxipèlag balear.

L'any passat van aprovar el 95,4% dels 453 menorquins que es van presentar als exàmens.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00