Política | Actualidad

El PSOE presentarà mocions a tots els ajuntaments de Menorca per demanar el cessament immediat de Le Senne

El partit socialista considera "inacceptable, intolerant i violent" el comportament del president de la Cambra contra les diputades Mercedes Garrido i Pilar Costa

Susana Mora i Damià Borrás en una foto d'arxiu

Maó

El PSOE Menorca ha anunciat que presentarà mocions a tots els ajuntaments per demanar el cessament immediat del president del Parlament balear, Gabriel Le Senne.

El partit socialista considera "inacceptable, intolerant i violent" el comportament del president de la Cambra contra les diputades Mercedes Garrido i Pilar Costa.

La secretària general del PSOE menorquí, Susana Mora, ha qualificat aquest acte de covard i antidemocràtic i ha lamentat el preocupant silenci del Partit Popular davant el greu atac a la democràcia per part d'un feixista.

Per això, ha demanat al PP que se sumi a la condemna pública del que ha passat i cessi Le Senne.

La moció que el PSOE presentarà a totes les institucions de Menorca demana també rebutjar de forma clara i contundent la derogació de la Llei de Memòria Democràtica que pretenen dur a terme el PP i Vox.

S’ha de recordar, que Gabriel Le Senne va destrossar el passat dimarts a l'hemicicle les fotos de tres de les Roges del Molinar i d'Aurora Picornell, la icona de la repressió franquista a Mallorca, imatges de víctimes de la Guerra Civil que esgrimien al Parlament les diputades socialistes, a les que a més va expulsar del ple.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00