Política | Actualidad

Josep Juaneda dimiteix com a conseller i coordinador de Més per motius de salut

Juaneda acaba així la seva trajectòria de 12 anys en la política activa, en què ha estat regidor de l'Ajuntament de Ciutadella, director insular i conseller, tant al govern com a l'oposició

Josep Juaneda en un ple del Consell / Redac

Maó

El portaveu i el darrer candidat de Més per Menorca a la presidència del Consell, Josep Juaneda, ha presentat aquest divendres la seva renúncia a l'acta de conseller i al càrrec de coordinador de la formació per motius de salut.

Juaneda acaba així la seva trajectòria de 12 anys en la política activa, en què ha estat regidor de l'Ajuntament de Ciutadella, director insular i conseller, tant al govern com a l'oposició.

El febrer d'aquest any va assumir el màxim càrrec orgànic del partit, el de coordinador, i ha exercit les seves funcions de conseller fins dilluns passat, quan va participar per última vegada al ple de la institució insular.

Més per Menorca ha emès un comunicat on li agraeix la seva implicació i dedicació.

El número tres de la llista i potencial nou integrant del grup del partit nacionalista al Consell seria Esteve Barceló Marqués, que ja va ser director insular en el mandat passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00