Sociedad

Juan Carlos Fernández de Salort, nou President de PIME Menorca

Juntament amb Vicente Cajuso, Javier Pons de Marco, Josep Fortuny i José Olives sumaran esforços per valorar l'aportació dels empresaris a la societat

Nova junta de Pime Menorca

Maó

L?Assemblea General Ordinària celebrada aquest dijous va proclamar l?única candidatura presentada al?elecció de càrrecs directius de la Federació de la Petita I Mitjana Empresa de Menorca, PIME Menorca.

Juan Carlos Fernández de Salort serà el nou President de la patronal menorquina, que dirigirà juntament amb tres Vicepresidents, Vicente Cajuso Barbazán i Javier Pons de Marco que ja formaven part amb el mateix càrrec, incorporant com a nou membre Josep Fortuny Gomila. Els comptes de la Federació continuaran gestionant-se pel Tresorer José Olives Pons.

Empresari vinculat a la Federació, Juan Carlos Fernández és President de l´Associació de Fabricants de Calçat de Menorca des de fa tretze anys i Vicepresident de PIME Menorca des de l´any 2016.

El nou President reconeix la gestió realitzada per Justo Saura durant els 6 anys de la presidència, per haver mantingut PIME Menorca com a patronal més representativa fomentant l'afiliació d'empresaris i per la seva contribució a mantenir la línia de creixement de la Federació.

Finalitzat el mandat dels anteriors càrrecs directius la nova directiva assumeix el repte de seguir representant els empresaris menorquins, des d'una perspectiva territorial i posant els empresaris, autònoms, micropimes i petits al centre de les decisions de la Federació.

Entre els objectius que s'ha marcat la nova direcció hi ha fomentar la participació en la governança de l'entitat, crear comunitat PIME Menorca, fomentar la cultura de l'emprenedoria i de l'associacionisme entre els joves i donar valor a l'aportació que fan les empreses a la societat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00