Sociedad

La Policia Nacional proposa per a sanció un home per empadronaments irregulars al seu domicili a Ciutadella

Durant aquesta tardor es continuaran fent inspeccions per determinar el nínxol de població que facilita aquestes conductes contràries a la Llei d'Estrangeria

SER Menorca.

Maó

La Policia Nacional de Ciutadella de Menorca ha proposat per a sanció un home per empadronar ciutadans peruans en situació irregular a Espanya al seu domicili particular al cor de Ciutadella.

La unitat d'estrangeria U. C. R. I. F. de la Policia Nacional a Ciutadella ha iniciat així la ronda d'inspeccions a domicilis on s'empadronen ciutadans estrangers en situació irregular, comptant amb la col·laboració de la Policia Local de Ciutadella i el seu Consistori Municipal agraint així la informació facilitada pels mateixos.

En aquest cas l'expedientat s'enfronta a una sanció de 4.008 euros per empadronar al seu domicili particular fins a 12 immigrants dels quals, segons ha comprat la unitat investigadora d'estrangeria, 8 estaven en situació irregular al país. Es dóna la circumstància que tots els empadronats irregulars eren de nacionalitat peruana.

Per tant, la sanció i linici de lexpedient ha estat per una falta greu segons lart. 53.2 apartat D de la Llei d'Estrangeria, per consentir la inscripció al padró municipal sense que constés que aquest constituïa el domicili real. Aquest fet va ser comprovat in situ pels investigadors al llarg de l'expedient sancionador, els quals revisen els inscrits al padró municipal i vigilen que es compleixi la normativa vigent.

Durant aquesta tardor es continuaran fent inspeccions per determinar el nínxol de població que facilita aquestes conductes contràries a la Llei d'Estrangeria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00