Sociedad

Mor una dona en un accident a la carretera general entre Ferreries i Ciutadella

La col·lisió entre dos vehicles ha provocat grans retencions

Diverses ambulàncies s'han desplaçat fins al lloc de l'accident / Redac

Maó

Un dona ha mort aquest divendres matí en un greu accident de trànsit que s'ha produït a la carretera general a la baixada de Ferreries cap a Ciutadella.

Segons les primeres informacions un turisme ocupat per un parella de nacionalitat argentina d'uns 70 anys han envaït el carril central, que és de pujada. Malauradament ha col·lisionant frontalment amb un taxi que pujava en direcció Ferreries. La copilot del turisme ha mort a l'acte com a resultat del fort impacte.

Fins al lloc s'han desplaçat diversos dotacions de bombers, policia local, tres ambulàncies de Suport Vital Avançat, una de Suport Vital Bàsic i el Vehicle d’Intervenció Ràpida des Mercadal, que està de servei de dilluns a divendres.

Els sanitaris que han atès i estabilitzat a 4 persones que havien resultat ferides greus amb politraumatismes. Posteriorment els ferits han estat trasllats a l'Hospital Mateu Orfila.

La col·lisió entre dos vehicles ha provocat grans retencions. Aquesta és la sisena mort a les carreteres de Menorca durant aquest 2024.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00