Sociedad

Maó potencia els productes del sector primera amb la iniciativa 'Mira quins llocs!'

L’acció consisteix en visites gratuïtes a un total de deu ubicacions: Son Cremat; Formet; Santa Catalina; Bolets de Menorca; Mussuptà de Baix; Algendaret Nou; Grahame Pearce; s’Eixam; Tornaltí Nou i La Solana

Maó

L’Ajuntament de Maó, amb la col·laboració de la Cooperativa del Camp, ha presentat la iniciativa ‘Mira quins llocs!’, per conèixer diversos productors del sector primari del municipi de Maó.

L’acció consisteix en visites gratuïtes a un total de deu ubicacions – Son Cremat; Formet; Santa Catalina; Bolets de Menorca; Mussuptà de Baix; Algendaret Nou; Grahame Pearce; s’Eixam; Tornaltí Nou i La Solana.

D’aquesta manera, es donaran a conèixer els productes de kilòmetre zero que s’hi elaboren, com són el vi, l’oli, embotits, bolets, llet, formatge, cervesa, mel, bens o verdures.

La primera visita està prevista pel 28 de setembre a Son Cremat i serà sobre el vi, i les següents visites es distribuiran a una per mes fins el juny de 2025.

Les inscripcions es podran fer a través de la Cooperativa del Camp, per telèfon al 679 872 848 o per mail al visita@cooperativa.com.

‘Mira quins llocs!’ forma part del projecte impulsat per l’Ajuntament de Maó que cerca promoure el sector primari des d’un punt de vista del desenvolupament econòmic, cultural i ambiental.

Per una banda, vol donar a conèixer el producte local del terme municipal de Maó, així com les finques que els elaboren. Per l’altra, permetrà descobrir a les persones visitants la intensa activitat de la qual disposa el sector primari de Maó, així com la seva diversificació, a la vegada que es contribueix a enfortir l’economia agrícola i ramadera, fomentant el consum de productes de proximitat.

La tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Susana Salom, assegura: “Volem continuar donant visibilitat al sector primari de Maó que existeix i està ben. Els nostres joves han de saber com es produeix un aliment abans d’arribar a la botiga. A Maó tenim cent finques productes en actiu i això demostra que el sector primari de Maó gaudeix d’una molt bona salut”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00