Sociedad

Ciutadella acull el lliurament de 17 Creus al Mèrit Policial atorgades a les policies locals de Menorca pel Govern

L'acte ha tingut lloc coincidint amb la festivitat de Sant Rafel, patró de les policies locals, i ha comptat amb la participació d'altres representants de les forces de seguretat, com ara la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, així com altres personalitats relacionades amb la seguretat pública a Menorca

Maó

L'Ajuntament de Ciutadella ha acollit aquest diumenge l'acte de lliurament de 17 Creus al Mèrit Policial atorgades a les policies locals de Menorca per part del Govern. També s'han lliurat set felicitacions públiques, esments especials i cinc segells de qualitat dels programes de Policia Tutor i Educació Viària.

En nota de premsa, l'Ajuntament de Ciutadella ha informat que, aquest diumenge, el Consistori ha estat l'escenari de l'acte de lliurament de les Creus al Mèrit Policial amb distintiu verd diferents membres de les policies locals de Menorca, en reconeixement al seu servei i dedicació. El Govern, a través de l'Institut de Seguretat Pública de les Balears (Ispib), ha estat l'encarregat de concedir aquestes distincions, que aquest any sumen 17 creus distribuïdes entre els municipis de Maó, Ciutadella, Alaior i Es Mercadal.

A l'acte, celebrat al saló gòtic de l'Ajuntament de Ciutadella, hi han assistit diverses autoritats, entre les quals hi ha el conseller del Mar i el Cicle de l'Aigua, Juan Manuel Lafuente, i els alcaldes de diferents municipis de l'illa. En aquesta ocasió, les Creus al Mèrit Policial amb distintiu verd s'han repartit entre Maó (7), Ciutadella (5), Alaior (4) i Es Mercadal (1). Aquestes condecoracions han estat lliurades pel conseller Lafuente i pels alcaldes corresponents.

A més de les cruïlles, s'han atorgat set felicitacions públiques i mencions especials, destacant el projecte 'BICIA'T' del municipi d'Alaior, que ha rebut quatre reconeixements per la tasca innovadora amb els joves. També s'ha felicitat l'inspector en cap de la Policia Local de Ciutadella pel seu lideratge als programes de Policia Tutor i Educació Viària, així com als centres educatius CEIP Mare de Déu del Toro i CEIP Fornells per la seva contribució al programa d'Educació Viària .

Per concloure l'acte, s'han lliurat cinc segells de qualitat professional als municipis de Maó, Ciutadella, Alaior, Es Castell i Es Mercadal, com a reconeixement als programes d'Educació Viària i de Policia Tutor, organitzats pel Govern a través de l'Ispib .

L'acte ha tingut lloc coincidint amb la festivitat de Sant Rafel, patró de les policies locals, i ha comptat amb la participació d'altres representants de les forces de seguretat, com ara la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, així com altres personalitats relacionades amb la seguretat pública a Menorca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00