Fútbol

L'Sporting de Mahón és a 90 minuts de jugar la Copa del Rei de futbol contra un Primera Divisió

Ha d'eliminar aquesta nit a la UE Vic a terres catalanes a partit únic

L'Sporting de Mahón és a un triomf de jugar contra un rival de Primera Divisió a la Copa del Rei. / Instagram Sporting de Mahón

Maó

L'Sporting de Mahón de futbol regional és a un partit de veure complert el seu somni de disputar la Copa del Rei de futbol i començar el torneig a casa i davant d'un equip de Primera Divisió. Només queda un obstacle per salvar. Els pupils de Jordi Pons han d'eliminar, a partit únic, la UE Vic a domicili al camp Hipòlit Planàs. El matx serà avui de capvespre a les 20.30 hores. Els menorquins arriben a la cita com a guanyadors de la Copa Illes Balears. Accedir a la Copa és una il·lusió per la qual han treballat molt dur amb una pretemporada que els va portar a disputar quatre partits a Cantàbria abans de jugar les primeres eliminatòries de la Copa Illes Balears. Des que va arrencar la competició oficial, els blanc-i-blaus han disputat dos partits de la Copa Regional amb un bagatge d'una victòria i un empat aquest cap de setmana al camp de l'At. Villacarlos. Jordi Pons, entrenador de l'Sporting, afirma que acudeixen a Vic prou preparats, mentalitzats i amb confiança.

Davant tindrà la Unió Esportiva Vic que també ha iniciat la temporada oficial amb força. Els catalans marxen colíders de la Lliga Elit, equivalent a la categoria regional de Balears. Sumen 7 punts en tres partits. El seu últim matx va ser aquest cap de setmana quan es van deixar dos punts en la visita a La Ràpita en encaixar l'únic gol que han rebut en lliga aquesta temporada al minut 88 després d'anar guanyant tot el matx. La UE Vic ja porta 5 gols a favor i només un gol en contra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00