Sociedad

La Policia Nacional du a terme un operatiu contra el tràfic de persones a Ciutadella

Aquesta operació s’emmarca dins el Pla de la Policia Nacional contra el Tracta d'Éssers Humans amb finalitats d'Explotació Sexual

Arxiu SER.

Maó

Diversos agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Inspecció de Treball i Seguretat Social, van dur a terme aquest passat divendres un operatiu contra el tràfic de persones en establiments de restauració i lleure a Ciutadella.

Aquest operatiu l'han dut a terme membres de la Policia Judicial, Seguretat Ciutadana i Estrangeria i Fronteres, i també ha col·laborat un Inspector de Treball i Seguretat Social.

En un dels establiments d'oci, situat a la zona de Cala en Bosch, es van localitzar tres dones llatinoamericanes que podrien estar exercint la prostitució. Es van fer les comprovacions pertinents i se'ls va informar dels seus drets.

A més, es van realitzar dues actes contra dos clients de l'establiment per tinença de cocaïna i manca de respecte als agents de l'autoritat.

Aquesta operació s’emmarca dins el Pla de la Policia Nacional contra el Tracta d'Éssers Humans amb finalitats d'Explotació Sexual.

La Policia Nacional compta amb la línia telefònica 900 10 50 90 i el correu tracta@policia.es per facilitar la col·laboració ciutadana i la denúncia, anònima i confidencial d'aquest tipus de delictes, i no queda reflectida la trucada a la factura telefònica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00