Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Estem treballant perquè l'Espanyol accepti criptomonedes a l'estadi la propera temporada"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Toni Alegre, director de màrqueting de l'Espanyol, per parlar del nou acord de patrocini amb Crypto Snack per a les properes tres temporadas

"Ja estem treballant perquè l'Espanyol accepti criptomonedes a l'estadi la propera temporada"

06:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652098697112/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb el director de màrqueting del RCD Espanyol, Toni Alegre, tot just després que el club blanc-i-blau fes oficial el primer patrocini d'una empresa dedicada al sector de la criptomoneda (Crypto Snack) amb un equip de la lliga de futbol espanyola. "El món de les criptomonedes ja comença a ser bastant comú, no només aquí sinó a tot el planeta. Per a l'Espanyol representa un bon patrocini fins a finals de temporada i tres anys més i ja estem treballant amb l'objectiu que el club pugui acceptar criptomonedes a l'estadi", ha dit el directiu de l'equip de Barcelona, que també ha remarcat que un cop s'accepti la moneda a l'estadi encara s'haurà de decidir en què es podrà utilitzar com a mitjà de pagament.

Crypto Snack es converteix així en un dels millors vuit patrocinadors que té el club blanc-i-blau, que lluirà el seu logo al pantaló del primer equip, a la roba d'entrenament i a l'equipació de la secció d'eSports. Alegre ha volgut tranquil·litzar als aficionats de l'Espanyol que desconfiïn sobre aquest tipus d'empreses: "Parlem d'un sector emergent i hem analitzat el perfil de l'empresa, que està afincada a Barcelona. Com a club, pots decidir ser conservador i no equivocar-te mai o arriscar-te amb algun sector, amb precaucions, i veure què es pot fer. Nosaltres som un club emprenedor i volem donar suport a gent emprenedora que vulgui gastar-se diners al futbol i a l'Espanyol".

Finalment, el director de màrqueting de l'Espanyol ha reconegut al 'Què t'hi jugues!' que trobar patrocinadors en l'època post pandèmia resulta força complicat: "No és un moment fàcil per a ningú per treure patrocinadors i menys per nosaltres, que l'any passat jugàvem a la Segona". Però s'ha mostrat optimista de cara als propers mesos: "Aviat estarem al ritme d'abans de la pandèmia".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00