Más deportes

Nuria Pau: "Se'm feia una muntanya pensar en el futur"

L'esquiadora olímpica de Ribes de Freser anuncia per sorpresa que deixa la competició oficial

Nuria Pau, en competició.

Nuria Pau, en competició. / COE/Nacho Casares

Girona

"He intentat no regir-me per impulsos, ha estat molt meditat però després dels Jocs Olímpics vaig fer balanç i se'm feia una muntanya pensar en el futur", diu Núria Pau en una entrevista a l'#AquíGirona.

L'esquiadora de Ribes plega de l'alta competició però no de l'esquí. "No estic cremada de l'esquí" -deixa molt clar- si no de totes les dificultats "logístiques i econòmiques" que ha hagut d'afrontar cada any per seguir competint al màxim nivell només amb els recursos dels seus patrocinadors.

Ha explicat que "la gent s'ha sorprès moltíssim" però que "ho han entès" i del que n'està més orgullosa és "haver sabut mantenir el focus en el meu objectiu encara que les coses es compliquessin fins a l'infinit". Un objectiu que es va materialitzar fa uns mesos aconseguint participar els Jocs Olímpics.

Escolta l'entrevista sencera.

Nuria Pau, esquiadora

09:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000028173/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad