"A la Titan Desert hem viscut incertesa, la necessitat d'afrontar coses en equip i duresa. Igual que en l'època de pandèmia a l'hospital"
Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Marc Fabra i Joan Areal, professionals de l'Hospital Germans Trias que aquest any han participat a la Titan Desert
"A la Titan Desert hem viscut incertesa, la necessitat d'afrontar coses en equip i duresa. Igual que en l'època de pandèmia a l'hospital"
Barcelona
La setmana passada a la Titan Desert hi van participar tres professionals de l'Hospital Germans Trias sota el nom del seu propi equip: 'Rutitans'. Són Marc Fabra, metge intensivista; Joan Areal, cap d'urologia; i Diana Díaz, infermera.
Marc Fabra va haver d'ajornar la seva participació en anteriors edicions de la prova perquè, en plena onada de Covid, va trobar poc ètic deixar l'hospital una setmana en moments en què el personal sanitari era més necessari que mai. Després va sorgir la idea de crear l'equip i fer-la amb companys de l'hospital com a símbol del què va suposar el sobreesforç físic i psicològic i el treball en equip, necessari dins dels centres sanitaris per fer front als moments més complicats.
Aquest matí ens han visitat al 'Què t'hi Jugues!' en Marc Fabra, com a líder de la iniciativa, i en Joan Areal, que ja hi havia participat en edicions anteriors, per explicar-nos la seva experiència. "Ha estat una experiència molt intensa", ha valorat Fabra.
"A la Titan Desert hem viscut incertesa, la necessitat d'afrontar coses en equip i duresa, igual que en l'època de pandèmia a l'hospital", ha explicat Joan Areal a SER Catalunya, qui ha destacat també com va viure la incertesa del desert. "El desert impressiona sobretot quan deixes de veure gent, hi ha moments que estàs sol", ha dit i Marc Fabra ha sentenciat: "la sort d'anar-hi en equip és quan et trobes sol al desert".