Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

Rafa Martínez: "He viscut una carrera que mai hagués imaginat"

Al ‘Què t’hi Jugues!’ parlem amb el jugador del BAXI Manres que aquest cap de setmana ha jugat el seu últim partit al bàsquet professional

Rafa Martínez: "He viscut una carrera que mai hagués imaginat"

11:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1653918347133/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El jugador del BAXI Manresa, Rafa Martínez, es va acomiadar del bàsquet professional aquest dissabte al Nou Congost després del partit contra el Madrid. Es retira als 40 anys i després de 22 anys de carrera professional. Avui al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb el jugador, qui es retira després d'una gran temporada del Manresa. "Al final el que t'emportes és el carinyo de la gent, el respecte dels jugadors i de tothom amb qui m'he enfrontat, estic molt feliç i molt orgullós d'haver viscut aquesta carrera tan llarga", ha declarat, i ha confessat que "ha estat una carrera que mai hagués imaginat".

A més, Rafa Martínez ha destacat la importància de la gran temporada que ha protagonitzat el BAXI Manresa. "Sempre he dit que el Manresa és un petit gran club, el que ha aconseguit no és normal, és un miracle", i ha reflexionat sobre una temporada que ha estat històrica: "ha estat un gran any. Hem pogut veure com gaudia la nostra afició".

Pel que fa als seus plans de futur, el jugador català ha explicat que la seva intenció és “de moment descansar i estar amb la família. Més endavant ja veuré quin camí agafo", i també ha comentat que la seva filosofia de vida ha estat "sempre ser jo mateix, ser un bon company i fer equip". "La clau és poder viure cada moment com si fos l'últim", ha sentenciat Rafa Martínez a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00