Sociedad

La Pobla enceta la temporada de falles 2022

Amb mesures de precaució per l'alt elevat risc d'incendi. Després de dos anys amb baixades limitades per la pandèmia, aquest any participaran a la festa 150 fallaires i 150 pubilles

La Pobla de Segur torna a celebrar les falles. Foto: Associació de Fallaires i Pubilles de La Pobla.

DAVID GARIN (President Fallaires La Pobla) : "Teníem tantes ganes (de baixar falles) que vam haver de limitar la participació per l'edició d'enguany"

03:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000034231/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida/La Pobla de Segur

Coincidint amb la Mare de Déu de la Ribera -que és el 18 de juny-, La Pobla de Segur manté la tradició de baixar les falles la nit abans. Aquest divendres, 150 fallaires i 150 pubilles participaran en aquesta festa que ha pres precaucions davant l'elevat risc d'incendi, com ara no encendre les torxes a la muntanya, sinó quan ja estiguin al nucli urbà. Ho explica el president de l'Associació de Fallaires i Pubilles de La Pobla, David Garin en l'entrevista que pots escoltar a l'enllaç.

A Sort i a Durro hi baixaran falles, almenys així ho tenen previst, dissabte dia 18 de juny, sent, junt amb la Pobla, les primeres poblacions pirinenques en celebrar aquesta festa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00