Ocio y cultura

Eva Ferré: "Falten oportunitats per a joves creadors"

El Festival Z, adreçat a productors de menys de 30 anys, creix en nombre de dies i d'espais

Festival Z

Girona

El Festival Z es farà del 7 al 10 de juliol a Girona i Salt, el seu lema és 'Explotarant futurs escènics' i incoporpora el Centre d'Arts Escèniques El Canal al Teatre Municipal de Girona i el Centre Cultural la Mercè, escenaris que ja van ser presents en la primera edició.

El festival inclou 5 espectacles en exhibició, 5 projectes escènics i 4 espectacles de residència creativa, on es dona l'espai i l'assessorament per acabar de donar una empenta a projectes que no estan acabats. Durant el procés de selecció han rebut un centenar de propostes de diferents punts de l'estat.

El 'Z', no només és un festival on ensenyar art, també té la voluntat de parlar del fet creatiu, que fer possible que el sector es trobi i de crear "diàleg intergeneracional" entre gent amb trajectòria i experiència i aquests joves creadors i que el vincle vagi més enllà del que dura el festival.

Escolta l'entrevista a Eva Ferré, una de les responsables del Festival Z.

Eva Ferré, Festival Z

09:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000030082/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad