Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Laura Ràfols: "És un gran pas cap a la igualtat del futbol femení i masculí"

Al 'Què T'hi Jugues' parlem amb Laura Ràfols, exjugadora i actual responsable del futbol femení a la Federació Catalana de Futbol, per parlar d'un acord històric

Laura Ràfols: "És un gran pas cap a la igualtat del futbol femení i masculí"

Laura Ràfols: "És un gran pas cap a la igualtat del futbol femení i masculí"

10:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656423383336/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'Assemblea de la Federació Catalana de Futbol (FCF) va aprovar ahir la participació femenina universal als equips masculins. Fins ara la inscripció de jugadores en equips masculins només es permetia fins a la categoria cadet, però a partir d'aquest estiu, els equips sèniors fins a Primera Catalana i els de futbol formatiu fins a Preferent Juvenil podran inscriure jugadores sense cap límit.

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Laura Ràfols, responsable del futbol femení de la FCF i exportera del Barça. "És una qüestió que no s'havia plantejat i tampoc s'havia fet enlloc", ha dit Ràfols. L'exjugadora ha afirmat que aquest és "un gran pas cap a la igualtat del futbol masculí i femení". "Tindran les mateixes possibilitats que qualsevol altre de poder jugar a futbol on volen" ha afegit.

Ràfols ha remarcat també que, fins ara el problema era que moltes noies s'acabaven desvinculant del món del futbol. "En diferents edats es perdien moltes llicències de futbolistes, i això passava perquè les jugadores es veien obligades a marxar a altres equips, potser fora de les seves ciutats", ha sentenciat Ràfols a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00