Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça és el club del món que a nivell col·lectiu té més títols"

Al 'Què t'hi Jugues analitzem com explotar el negoci de les 45 Copes d'Europa que té el FC Barcelona a les seves vitrines

"El Barça és el club del món que a nivell col·lectiu té més títols"

"El Barça és el club del món que a nivell col·lectiu té més títols"

11:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656591182189/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Com pot el FC Barcelona treure rèdit a les 45 Copes d'Europa que té a les seves vitrines? Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Lluís Carrasco a la secció 'Carrascazo Radio Station'. En total al Museu del FC Barcelona hi ha més de 850 títols, 45 dels quals són Copes d'Europa. "El Barça és el club del món que a nivell col·lectiu té més títols", ha destacat Carrasco a SER Catalunya.

Tot i això, a nivell econòmic el Barça no ho està explotant, per exemple en els patrocinis: "Barça i Madrid tenen el mateix nivell d'ingressos que reben pels patrocinis de les seccions", ha afirmat Carrasco. Pel publicista, el club blaugrana hauria d'estar amb unes xifres molt més elevades. Això passa perquè "hi ha 20 seccions que no tenen patrocinador", ha assegurat al 'Què t'hi Jugues!'.

Per l'excap de campanya de Laporta, una de les claus per revertir aquest dèficit rau en els patrocinadors benèfics que distingeixen el Barça. Carrasco creu que es podrien associar marques comercials amb els patrocinadors solidaris i posa un cas hipotètic amb ACNUR, organització d'ajuda als refugiats: "Bonpreu es podria beneficiar del Barça per associar-se amb ACNUR i fer una campanya de recollida d'aliments per cada títol que guanyessin les seccions. Lligaria els valors de la companyia amb els que té el club amb els associats a ACNUR", ha assegurat Carrasco, qui ho ha definit com "un triangle perfecte" que augmentaria el valor de les tres marques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00