Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Isabel Tarragó:"Pujar a PRIMERA RFEF ha estat un patiment immens"

Avui al 'Què t'hi jugues' entrevistem a Isabel Tarragó, presidenta de la U.E. Costa Brava, sobre el futur del club, que té una opció de compra a Badalona.

Isabel Tarragó: "Pujar a 1RFEF ha estat un patiment immens"

Isabel Tarragó: "Pujar a 1RFEF ha estat un patiment immens"

06:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1657195372546/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què t'hi jugues!' entrevistem a Isabel Tarragó, presidenta de la U.E Costa Brava, sobre el futur del club, que podria estar a Badalona .El Costa Brava i el C.F Badalona tancaran, en els pròxims dies, un acord per la venda del club gironí. Miguel Ángel Sánchez, president del club escapolat vol mantenir el seu equip a 2 RFEF. La situació agònica del Costa Brava fa que el club s'hi posi bé. Després d'un any molt convuls, on el Costa Brava va canviar d'estadi, de nom i fins i tot de propietaris no se n'ha sortit. El descens de 1 RFEF a 2a RFEF ho ha precipitat tot. Es van endarrerir sous als jugadors per valor de 40.000 euros que s'havien d'eixugar abans del 30 de juny. L'alternativa era un descens administratiu. Sobre això, el president del Badalona va aparèixer en escena: va pagar a títol personal aquests 40.000 euros i va posar sobre la taula l'opció de comprar el Costa Brava, que té un dèficit estructural. El president, Miguel Ángel Sánchez, té un projecte econòmic potent i volia, tant sí com no, mantenir el Badalona a 2a RFEF- que aquesta temporada va baixar-.

"Era això o tancar", valora Tarragó sobre vendre's el club a una altra entitat. La presidenta es va fixar en Badalona perquè "té una ciutat al darrera i un ajuntament que ho recolza", confessa la presidenta del club. La marca Costa Brava va fer-se, precisament, després d'haver de marxar de Llagostera. El consistori no tenia capacitat per subvencionar prou a un club que necessitava recursos per competir a la nova 1RFEF. "Pujar a 1RFEF va passar a ser alegria per convertir-se en un patiment immens", es lamenta la presidenta que considera l'ascens com la causa de la futurible desaparició del club.

El Costa Brava és més que el primer equip. La base és una de les que més havia crescut, els darrers anys, a les comarques gironines. Tot i això, no està previst mantenir-ho, almenys a les instal·lacions actuals: "haurien de venir fins a Badalona. Entenc que la majoria de jugadors no ho podran fer", segons la responsable del club. Ahir va fer-se una assemblea informativa on el president del Badalona va comunicar la intenció de comprar el Costa Brava. Hi haurà un any de transició on coexistiran dos Badalona i Oriol Alsina està entre els candidats per ser-ne l'entrenador. Tarragó està "cremada" d'aquests darrers anys i no té previst incorporar-se al nou projecte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00