Actualidad

Desarticulat un grup criminal que distribuïa cocaïna i heroïna a Reus

A més d'un centenar de dosis, els Mosso d'Esquadra també han decomisat 18 galls de baralla.

Moment de la detenció d'un dels acusats per tràfic de drogues a Reus / Mossos d'Esquadra

Detinguts a Reus dos homes i tres dones, d'entre 31 i 47 anys, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. Els Mossos d'Esquadra han confiscat 43 dosis d’heroïna, 68 dosis de cocaïna i 362 plantes de marihuana.

La investigació va començar el passat mes d’abril arran de les informacions aconseguides pels Mossos sobre un punt de venda de droga al barri Mas Pellicer. Durant setmanes, els investigadors van poder comprovar que un grup criminal dedicat al tràfic de drogues i amb antecedents policials estava canviant el seu modus operandi per desvincular els caps del grup, un matrimoni, dels venedors a peu de carrer. A més, els mossos van observar que, per evitar l’acció policial, els traficants utilitzaven persones drogodependents i canviaven sovint d’ubicació del punt de venda.

En una de les entrades, els Mossos també van trobar 18 galls de baralla que haurien estat utilitzats en baralles il·legals. La Unitat Regional de Medi Ambient se n'ha fet càrrec i un informe veterinari determinarà si els detinguts poden ser acusats també de maltractament animal, ja que els galls presentaven ferides i mutilacions.

Els primers quatre detinguts, que acumulen una seixantena d’antecedents, han passa aquest matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad