Actualidad

Ciutadans confirma Débora García com a candidata a l'alcaldia de Reus

Carlos Carrizosa ha elogiat el paper de García a l'ajuntament en la darrera legislatura i ha destacat el paper "liberal i constitucionalista" del partit.

Débora García, acompanyada per membres del partit a la seva presentació com a candidata / Andreu Dalmau

Débora García serà la candidata de Ciutadans a Reus a les eleccions municipals del proper any. Avui ha estat acompanyada a la Plaça Prim pel líder del partit al Parlament, Carlos Carrizosa, que ha elogiat la tasca de l'actual regidora i ha reivindicat el perfil "liberal i constitucionalista" del partit, que no està passant pel seu millor moment des de la seva fundació al 2006.

García, una advocada afiliada al partit taronja des de 2015, ha destacat el paper del seu grup municipal al consistori que, tot i haver perdut un regidor durant el mandat, ha mantingut "la mateixa activitat". Dins d'aquesta activitat, l'alcaldable per Ciutadans ha destacat sobretot el seu paper fiscalitzador i crític contra el govern actual. "Volem arreglar els problemes petits, no com aquest govern que només es centra en els problemes grans", ha afirmat García. Els elevats impostos de la ciutat i la col·locació de llaços grocs al balcó de l'ajuntament han estat el focus de les crítiques de la candidata que també ha denunciat "l'arrodonimant a l'alça" dels pressupostos del govern, un problema que han estat "els únics en denunciar".

La candidata liberal també ha reivindicat el paper constitucionalista de la seva formació, que vol aplicar un "canvi de rumb" en la política reusenca. Débora García creu que els ciutadans constitucionalistes no poden "estar exclosos de Reus" i que ells son l'alternativa a un govern independentista. Carrizosa, per la seva part, ha afirmat que vol que Catalunya torni a ser "la locomotora d'Espanya" i que, per fer-ho possible, s'ha de prescindir dels partits d'un Procés que "s'ha cronificat".

Preguntat per la possibilitat d'una pèrdua de vots, Carrizosa s'ha mostrat confiat per poder mantenir l'electorat davant un Partit Popular que "ha renunciat a tenir representació a Catalunya" i de VOX, que "encara s'ha de veure on pot presentar candidatures". El líder dels liberals ha insistit en que son la referència del constitucionalisme.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad