Actualidad

L'Hospitalet de l'Infant vibra amb la gira de Los40 Summer Live

9.000 persones van omplir la Plaça Berenguer Entença per gaudir de les actuacions dels artistes més destacats del panorama nacional.

9.000 persones van omplir la Plaça Berenguer Entença de l'Hospitalet de l'Infant / Los40

Los40 Summer Live va fer parada ahir a l'Hospitalet de l'Infant perquè el públic de Tarragona pugués gaudir de la millor música en directe. 9.000 persones es van acostar fins la Plaça Berenguer Entença per veure les actuacions de Beret, Álvaro de Luna, Bombai i molts més.

Dani Fernández i Belén Aguilera es van unir per primera vegada a aquesta gran festa musical amb cançons com "Dile a los demás" o "Camaleón", respectivament. Altres artistes com Walls, Lérica, Samuraï, Pol Granch i Depol van repetir una nit més, fent vibrar al públic amb els seus èxits.

Un dels moment més emocionants de l'esdeveniment va estar protagonitzat per Beret que, amb els seus èxits, va posar a cantar a les 9.000 ànimes allí presents. Bombai, per part seva, va compartir alguns dels seus temes en acústic acompanyats de calaix i ukelele, mentre que Álvaro de Lluna va combatre la calor i la bogeria trencant-se la camisa (de manera metafòrica; tan sols se la va treure) per a cantar "Juramento eterno de sal".

Tot això, de la mà de David Álvarez, que recull el testimoni d'Óscar Martínez per a la segona part d'aquest tour d'estiu tan especial. El també locutor de LOS40 va amenitzar la vetllada durant tota la nit, fent saltar a tot el públic que es va aplegar a la Plaça Berenguer Entença.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad