Sociedad

Salut investiga una intoxicació alimentària amb 20 persones afectades

Totes elles, havien menjat al mateix local de Girona

Urgències, foto d'arxiu

Girona

Tècnics de l'Agència de Salut Pública estan investigant una intoxicació alimentària. De moment, s'han detectat 20 casos, quatre d'aquests han requerit ingrés hospitalari. A hores d'ara només queda una persona ingressada.

Els afectats van tenir els primers símptomes entre el dijous i el divendres passat, i tots coincidien en haver fet algun àpat en un restaurant del carrer Joaquim Vayreda de Girona el dia 20 de juliol. Tots ells tenien febre alta, vòmits, diarrea i dolor abdominal. Ara els tècnics estan investigant quin pot ser l'origen de la infecció alimentària. I Salut ha fet una inspecció a l'establiment per revisar les condicions higièniques i també han recollit mostres d'aliments que s'analitzaran.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad