Baloncesto

El Bàsquet Girona debutarà a la Liga Endesa davant el Madrid

El conjunt que entrena Aíto García Reneses s'estrenarà a Fontajau el dimecres 28 de setembre

El calendari del Bàsquet Girona a la Liga Endesa. / Bàsquet Girona

Girona

El Bàsquet Girona ha conegut aquest dimarts el calendari de la temporada 22-23 de la Liga Endesa, que s'iniciarà el dimecres 28 de setembre a Fontajau amb la visita del Reial Madrid a Fontajau.

Després de diverses setmanes d'espera finalment l'ACB ha donat a conèixer aquest migdia el calendari de partits de la Liga Endesa, a la que els gironins tornaran més d'una dècada després. L'estrena serà amb un dels plats forts, davant el Reial Madrid, que visitarà Fontajau l'última setmana de setembre, concretament el dimecres 28.

El primer desplaçament de la nova categoria serà aquell mateix cap de setmana per visitar al Lenovo Tenerife l'1 d'octubre. D'altre banda, el primer dels enfrontaments que disputaran els gironins davant un dels altres tres equips catalans que aquesta temporada militaran a la màxima categoria del bàsquet estatal no arribarà fins al 6 de novembre, quan el Bàsquet Girona visitarà el Palau Blaugrana per enfrontar-se al Barça.

Un mes més tard, i coincidint amb les festes de nadal, l'equip gironí visitarà el Nou Congost per mesurar-se al Baxi Manresa el dia 30 de desembre i rebrà la visita de La Penya el dia 4 de gener, en el que serà el primer partit del 2023.

El calendari ha volgut que els dos últims partits de la temporada regular siguin lluny de Fontajau, davant el Casademont Zaragoza y el Cazoo Baskonia el 18 i el 24 de maig.

El director esportiu del Bàsquet Girona Jordi Plà ha qualificat "d'engrescador" l'inici de Lliga. "Després de tant de temps sense ACB a Girona podrem retornar rebent el vigent campió, en un partit especial a Fontajau" ha declarat Pla, que considera que "analitzar ara el calendari té poc valor" i que el que realment és important és "centrar-se en el treball diari i ser conscients que tots els partit seran molt complicats".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00