Actualidad

Mor el jove que es va ofegar ahir a Salou

La defunció s'ha produït aquesta matinada i se suma a la dels dos adults que l'acompanyaven.

Imatge de la platja dels Capellans (Salou) / ACN

El jove de 15 anys que ahir es va ofegar a la platja dels Capellans de Salou ha mort aquesta matinada a l'hospital Joan XXIII. El menor es trobava en estat crític després de ser rescatat pels Serveis d'Emergències Mèdiques, però no ha superat les conseqüències de l'accident. La seva mort se suma a la dels dos homes de 60 i 46 anys que l'acompanyaven.

L'avís al telèfon d'emergències es va donar a dos quarts de quatre de la tarda i els socorristes van treure aquestes persones de l'aigua a la zona de les roques. La platja dels Capellans està vigilada i en el moment del succés s'estava fent el canvi de bandera groga a vermella a causa del fort vent.

Les tres víctimes eren de nacionalitat romanesa i el noi de 15 anys era el fill de l'adult de 46. El SEM va desplaçar a Capellans 6 unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicopter medicalitzat que va poder aterrar a la platja gràcies al desallotjament de la mateixa que va fer la Policia Local. El menor va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII Els Mossos d'Esquadra estan fent les investigacions per esclarir els fets i es fan càrrec de les diligències.

Amb aquesta defunció, ja son 20 les persones que han perdut la vida a les platges catalanes aquest estiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00