Actualidad

ILJIN Materials començarà a operar a Mont-Roig del Camp la primavera de 2025

La companyia sud-coreana invertirà 600 milions d'euros i donarà feina a 500 persones.

Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball; Fran Morancho, alcalde Mont-roig del Camp, acompanyat d'altres autoritats, visitant els terrenys on s'ha d'instal·lar l'empresa sud-coreana / ACN

L’empresa sud-coreana ILJIN Materials, fabricant de components de bateries, començarà a produir a la primavera de l'any 2025 a Mont-roig del Camp (Baix Camp). Ho ha confirmat l'alcalde del municipi, Fran Morancho, durant la visita del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, aquest dimecres als terrenys, on s'ha d'ubicar la planta. Les autoritats han explicat que es faran els primers moviments de terra en quatre mesos i que les obres s'iniciaran l'any vinent. "Tot avança correctament i en els propers mesos veurem com es fan les passes necessàries perquè això es materialitzin amb les dates previstes", ha afirmat Torrent.

El conseller ha afirmat que l'arribada d'ILJIN "transformarà econòmicament el territori" i que aquesta inversió demostrarà que "Catalunya pot acollir porjectes d'aquestes característiques". Torrent també ha recordat que l'objectiu del Govern és "reindustrialitzar Catalunya" i ha avançat que properament es presentarà el Pacte Nacional per la indústria.

Aquesta és la primera planta que ILJIN obre a Europa. La companyia invertirà 600 milions d'euros i donarà feina a 500 persones. És la inversió industrial més gran dels últims 20 anys a Catalunya d'una empresa que no estava establerta fins ara.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad