Actualidad

Detingudes a Mont-Roig del Camp sis persones d'una organització criminal dedicada a la prostitució

Les víctimes eren obligades a prostituir-se les 24 hores del dia, set dies a la setmana.

Agents de la Policia Nacional i una víctima durant l'operatiu per desarticular un grup criminal que es dedicava a la prostitució de dones estrangeres a Mont-roig del Camp / Policía Nacional

Detinguts a Mont-Roig del Camp sis membres d'una organització criminal dedicada a la prostitució. Les víctimes eren dones colombianes amb dificultats econcòmiques -dos d'elles en situació irregular- que estaven obligades a prostituir-se en qualsevol moment del dia, tots els dies de la setmana. Tenien prohibit sortir de l'establiment a partir de les quatre de la tarda i els proxenetes es quedaven amb gran part dels seus beneficis, cosa que les obligava a viure en un habitatge annex al prostibul en condicions precàries.

Entre els arrestats es troba el màxim responsable de la xarxa, d'origen francès, el qual es dedicava a recaptar els diners i tenia un testaferro espanyol, com a titular del local. La resta de detinguts, de diverses nacionalitats, s'encarregaven de traslladar i controlar les dones, així com de fer la publicitat dels serveis a Internet. Precisament, l'operació policial va començar a finals de l'any passat després de detectar-se aquests anuncis a la xarxa.

La UCRIF de Tarragona (Unidad Contra Redes de Inmigración y Falsedades Documentales), s'ha encarregat de la investigació i ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Mont-Roig del Camp.

Els detinguts han quedat amb llibertat després de passar a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 4 de Reus.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad