Actualidad

Tres detinguts al Bar Rubi de Mas Pellicer per tràfic de drogues

Un dels detinguts duia una arma de foc carregada. La Guardia Urbana ha iniciat els tràmits per clausurar el local.

A un dels detinguts se li atribueix també un delicte de tinença d’armes en trobar-li una pistola carregada / Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir ahir al barri de Mas Pellicer dos homes de 22 i 30 anys i una dona de 58 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues. A un dels detinguts també se li atribueix un delicte de tinença d’armes en trobar-li una pistola carregada i diversos cartutxos.

Les detencions es van produir sense altercats pels volts de les 19 hores al carrer Mas del Pellicer amb el suport d’agents de la Guàrdia Urbana de Reus. L’operatiu es va centrar al Bar Rubi, ubicat entre el Bloc 34 i el Bloc 15 d'aquest carrer, després de tenir coneixement que, de manera habitual, s’hi venien substàncies estupefaents. En l’escorcoll al local -regentat per la dona detinguda- es va trobar 105 grams de cocaïna i diversos embolcalls amb 40 grams més, 20 bossetes amb cànnabis preparat per a la venda el detall, una bàscula de precisió i 2.200 euros en efectiu.

Al detingut que portava l'arma també se li va trobar diners en efectiu i deuembolcalls amb 21 grams d’haixix. La mateixa substància se li va trobar a l’altre home detingut. Així mateix, un client va ser denunciat per portar una navalla.

Arran del resultat d’aquest dispositiu, la Guàrdia Urbana de Reus ha iniciat els tràmits dirigits a la clausura de l’activitat d’aquest establiment públic.

Les tres persones detingudes passaran en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad