Actualidad

Detingut a Valls el segon implicat en la crema del vehícle de la Policia Local

Es tracta d'un lladre multireincident que hauria comès diversos delictes a l'Alt Camp.

Imatge d'arxiu d'uns cotxes dels Mossos d'Esquadra / ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns a dos quarts d'una del migdia un home de 18 anys acusat de ser un dels dos autors de la crema d'un cotxe de la Policia Local de Valls. El mateix dia de la detenció, aquest home de 18 anys hauria robat quatre vehicles a més de cometre un robatori violent en una benzinera. També estava buscat a les Borges Blanques per dos delictes més.

Aquest detingut, juntament amb l'home de 29 anys arrestat la setmana passada que ja ha ingressat a presó, serien els dos autors materials de l'incendi i, a més a més, estarien vinculats a una serie de robatoris de cotxes que després utilitzaven per cometre atracaments mitjançant el mètode de l'encastament.

Dijous passat, el sospitós hauria robat un vehicle a les Borges Blanques que va abandonar a l’Espluga de Francolí. Allà hauria sostret un segon vehicle que va utilitzar per cometre un robatori amb intimidació en una benzinera de Valls on també va intimidar un client per sostreure-li diners i a un treballador per robar-li el seu cotxe amb el que va fugir del lloc. Aquests delictes els va cometre amenaçant les víctimes amb un ganivet de grans dimensions.

Amb aquest arrest, ja son tres els multireincidents detinguts gràcies als dispositius dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Valls.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad