Directo

CARRUSEL MUNDIAL Sigue en directo el Países Bajos-Argentina de cuartos del Mundial de Qatar

Ocio y cultura

Tot estava a punt per rodar ‘The Crown’ a Barcelona

El rodatge s’ha suspès d’urgència i els actors han tornat a Anglaterra per la mort de la reina

Suspès el rodatge de 'The Crown' a Barcelona per la mort d'Isabel II

Suspès el rodatge de 'The Crown' a Barcelona per la mort d'Isabel II

Barcelona

Precisament avui, l'endemà de la mort d'Isabel II, havia previst un rodatge de la sèrie ‘The Crown’, de Netflix, al centre de Barcelona. S'ha suspès d'urgència i els actors han tornat al Regne Unit, però encara hi ha, al mig del Passeig de Gràcia, uns decorats que fan pensar que, a sobre, l'escena que es rodaria era la mort de Lady Di.

Al carrer de Barcelona s’ha pogut veure un quiosc de cartó-pedra amb lemes i publicitat en francès i un gran pal d'anuncis també amb anuncis de perfum i cosmètics: això, juntament amb un gran Mercedes de color negre que hi ha sobre una grua per a rodatges de cinema, fa pensar que la idea era recrear un carrer de París, ciutat on va morir Lady Di, un moment cronològic de la història que encara no s'ha explicat a ‘The Crown’.

Rep la newsletter diària de SER Catalunya
Tota la informació que et cal per començar el dia

Subscriu-te gratis!

Aquesta és la informació que, al mateix Passeig de Gràcia, els cinc operaris que, amb armilla reflectora, s'encarreguen de vigilar els decorats perquè ningú els robi ni els faci malbé. Segons han explicat, la recreació d'aquesta escena s'ha suspès d'urgència per la mort de la reina. Anaven a rodar aquest cap de setmana, des d'aquest divendres i fins dissabte, i tenien permís per rodar per carrers. Feia setmanes que estaven preparant el rodatge i l'han aturat rodatge pel dol. Els actors han tornat a casa i estan pendents de saber si finalment es rodarà o si el dol per la mort de la monarca endarrerirà el rodatge sense data prevista per reprendre'l.

En qualsevol cas, no deixa de ser una gran paradoxa que, just l'endemà de la mort d'Isabel II es recreés a ‘The Crown’ la mort de Diana, un dels fets que més va sacsejar el regnat d'Isabel, al centre de Barcelona.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad