Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol | Deportes

Carlos Aranda: "Se actuó muy bien. Una situación así en un estadio era de gran complejidad"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el Cardiòleg de l'Hospital Universitari de Badajoz, que dissabte estava a la llotja del Nuevo Mirandilla i va ajudar a reanimar l'aficionat del Cádiz

Barcelona

Dissabte el FC Barcelona va guanyar 0-4 al camp del Cádiz CF, però el partit es va haver d'aturar durant una hora per un problema de salut d'un aficionat al Nuevo Mirandilla. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Carlos Aranda, Cardiòleg de l'Hospital Universitari de Badajoz, qui dissabte estava a la Llotja del Nuevo Mirandilla i va ajudar a reanimar a l'aficionat del Cádiz. "Yo estaba de vacaciones en el palco del estadio, me ofrecí, me pidieron bajar y no me lo pensé", ha afirmat.

El cardiòleg Carlos Aranda ha especificat a SER Catalunya com s'ha d'actuar en situacions com aquesta. "No se puede trasladar a un enfermo sin reanimar porque no puedes dejar de hacer reanimación en ningún momento. Lo primero es reanimar y a partir de ahí buscar un desfibrilador", ha detallat. A més ha explicat que dissabte, "prácticamente de forma simultánea llegó el desfibrilador que lanza Ledesma y uno del equipo del 112", i que finalment es va utilitzar el de l'equip del 112, ja que era manual.

Finalment Carlos Aranda ha afirmat que dissabte al Nuevo Mirandilla "se actuó muy bien teniendo en cuenta que una situación así, en un estadio, era de una gran complejidad. La colaboración de jugadores y del público fue excelente".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00