Sociedad

La Generalitat tornarà a adjudicar les obres de l'escola de Maspujols

S'està cercant la manera per poder encarregar els treballs de manera directa i agilitzar el procés

Escola Maspujols / Cedida

Tarragona

La Generalitat tornarà a adjudicar les obres de l'escola de Maspujols, ja que l'empresa que les feia ha fet suspensió de pagaments. Fonts d'Infraestructures.cat han explicat a SER Catalunya que estan buscant la fòrmula per poder encarregar els treballs de forma directa i fer una cessió d'obres a una altra empresa, sense haver de convocar un altre concurs, per tal que la represa es faci el més aviat possible.

Els alumnes porten 14 anys estudiant a mòduls prefabricats i ara, cinc mesos després que es comencés a construir el nou edifici, s'han aturat. La seva directora ha passat pels micròfons de l'Hoy por Hoy.

Hoy por Hoy, 10-11h - 13/10/2022 | Hoy por Hoy | Audio | Cadena SER

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad