Sociedad

384.000 oients escolten la SER a Catalunya

La Cadena SER contínua una temporada més, i ja són 28 anys, essent líder d’audiència a Espanya

4a Onada 2022 de l'EGM

4a Onada 2022 de l'EGM

Barcelona

Diàriament, 384.000 catalans trien la SER per informar-se i entretenir-se, segons el tercer i últim EGM de l’any, que s’acaba de fer públic. La Cadena SER a Catalunya, que aquesta temporada ha fet canvis de realitzadors a molts dels seus programes, com Aquí Catalunya, El Balcó i Tot és comèdia, augmenta respecte a l’anterior EGM. La SER té a Catalunya més audiència que la COPE, Onda Cero i ESRadio juntes.

La Cadena SER contínua una temporada més, i ja són 28 anys, essent líder d’audiència a Espanya amb 4.140.000 oients diaris. Tots els programes de la SER pugen d’audiència i Hoy por Hoy d’Àngels Barceló és l’únic matinal que augmenta la seva audiència.

Líders en música

Pel que fa a la resta d’emissores de Prisa Media a Catalunya, Els40 és l’emissora musical líder indiscutible a Catalunya i aquest EGM registra 308.000 oients diaris amb un augment del 7% respecte l’anterior EGM, quan el seu més immediat competidor, Flaixbac, perd el 26% de la seva audiència. L’audiència d’Els40 Clàssic continua creixent i arriba als 191.000 oients diaris a Catalunya. Cadena Dial en té 182 mil i 89.000 oients diaris Els40 Urban.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad