Sociedad

Cap Nen/a Sense Joguina al Camp de Tarragona

SER Tarragona-Ràdio Reus i Creu Roja Tarragona repartiran il·lusió per tal que tots els infants puguin tenir regals aquestes festes. La campanya finalitzarà amb una gala final el proper 3 de gener al Teatre Fortuny de Reus

Cartell promocional / cedida

Tarragona

Tret de sortida a la cinquena edició del Cap Nen/a Sense Joguina, una iniciativa solidària de SER Catalunya amb la col·laboració de Creu Roja Tarragona que reparteix il·lusions per tal que tots els infants puguin tenir el seu regal aquest Nadal.

La pandèmia ha agreujat les necessitats socials i són moltes les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat i amb pocs recursos. Aquesta campanya vol recuperar la brillantor als ulls dels qui pateixen, però per fer-ho possible cal la implicació de tothom. Podeu contribuir-hi portant una joguina nova, no sexista i no bèl·lica als estudis de Ràdio Reus, al carrer Ample número 44, o bé als següents punts de recollida:

  • Autoforum Toyota
  • Rotary Club Costa Daurada
  • AQUUM spa & wellness
  • Centre Esportiu Estival Park Salou
  • Salting Tarraco
  • Associació d’Hosteleria de la Província de Tarragona
  • Centre Comercial La Fira
  • Infinitum Resort

A banda, també es poden consultar altres punts de Creu Roja a la seva pàgina web www.lajoguinaeducativa.org

El 3 de gener, gala final

El Teatre Fortuny de Reus acollirà el proper dia 3 de gener a la tarda la gala final de la campanya, que comptarà amb les actuacions del cantant Edu Esteve d'Eufòria, Clownic i el Cor Ciutat de Reus, la participació dels Gegants Indis i la col·laboració especial de l'escola de dansa Artis i Bravium Teatre.

La única condició per a poder-hi accedir és portar una joguina nova, no bèl·lica i no sexista.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad