Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Els millors jugadors joves que pot fitxar el Barça segons el Big Data

El Football Observatory de CIES presenta els 200 talents joves del món; fa un recull d'Scouting a través del Big Data

Els millors jugadors joves que pot fitxar el Barça segons el Big Data

Els millors jugadors joves que pot fitxar el Barça segons el Big Data

06:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1672148409617/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem fet una llista amb els millors jugadors joves que pot fitxar el FC Barcelona segona el Big Data. El Football Observatory de CIES presenta els 200 talents joves del món; fa un recull d'Scouting a través del Big Data. A partir d'una mètrica, aquest estudi escull els 10 jugadors per àrea específica que millor podrien funcionar i valora: els minuts que han disputat, el nivell competitiu d'aquests minuts i els resultats obtinguts en aquest temps. A més, també diferencia jugadors en 10 àrees diferents i proposa 10 jugadors de cada àrea segons experiència, qualitat i minuts jugats. A SER Catalunya hem buscat les àrees que necessita reforçar el Barça.

Pel que fa a la posició de Central, al recull del Football Observatory del CIES proposa: Castello Lukeba de l'Olympique de Lió, de 20 anys i 37 milions d'euros, seria el millor posicionat. Buscant un amb bona sortida de pilota hi ha Gvardiol, del Leipzig, però té un preu elevat, amb un valor de 122M€. I per sota, hi ha Piero Hincapié, central del Bayer Leverkusen: 58M€. Finalment, també hi ha futbolistes més 'low cost' com Harwood Bellis, del Burnley, 13 milions i de 20 anys.

Pel que fa al lateral dret, la posició que el Barça vol reforçar, n'hi ha dos de defensius: Devyne Rensch de l'Ajax (19 anys i 18'5M€) o Killian Sildillia del Freiburg (5'4M€). Si busquem un d'anada i tornada: Amar Dedic, del Salzburg (6,6 M€), Joe Scally del Borussia Mönchengladbach (16,2 M€) o Yan Couto del Girona(11,4 M€ de valor). I finalment, buscant un lateral ofensiu hi ha: Malo Gusto, de l'Olympique de Lió (17M€) i Arnau Martínez, del Girona (9'4M€).

Buscant un substitut de Sergio Busquets, també es divideixen en tres àrees: migcampista defensiu, pivot creatiu i d'anada i tornada. A nivell defensiu, l'opció més clara és Pablo Maia del Sao Paulo (20 anys i 10'3M€), i també hi apareix Camavinga, però està al Real Madrid i val 83M€. Pel que fa a pivot creatiu encapçala la llista Pedri (169M€ de valor), després hi ha Nico González (27'4M€) i el tercer és Cristian Asllani de l'Inter de Milà (14'8M€). Finalment, donant un cop d'ull als d'anada i tornada hi ha: Zalewski de la Roma (18'7M€), Andrey Santos del Vasco de Gama (11'4M€) o també Gravenberch del Bayern, però costa 55M€.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00