Aquí LleidaAquí Lleida
Sociedad

Llançar-se a crear una empresa no té edat

Tres nous projectes al CEEILleida que han trobat un forat en el mercat

Posicionar-se en el mercat: les noves empreses del CEEI, amb Roser Montero, Roger Berengué i Óscar López

40:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000040355/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

Empreses que neixen i creixen, o que marxen perquè s’han fet grans. Aquest és el dia a dia del CEEILleida. Durant l’any 2022 es van emancipar 5 empreses, i en van entrar 7 de noves. Representants de 3 d’aquestes 7 empreses noves els tenim avui aquí, al programa Empresaris de l’Aquí Lleid des del Centre Europeu d’Empreses i Innovació.

Roser Montero, tècnica d’Ingentec. L’empresa va començar la seva relació amb el CEEILleida acollint-se al servei de CEEICloud, i des de fa poc està instal·lada en un mòdul del CEEILleida. Ingentec es dedica a realitzar auditories energètiques i estudis d'eficiència energètica.

Roger Berengué, soci fundador de Growords. Growords Serveis Lingüístics està format per un equip jove de filòlegs amb experiència en el sector de la traducció i la correcció en empreses de diferents àmbits, com el sector editorial i els mitjans de comunicació. Estan al servei de les empreses que vulguin expandir l’activitat econòmica més enllà del seu territori, i fan possible que el llenguatge deixi de ser un obstacle per esdevenir una oportunitat per al seu creixement empresarial.

Óscar López, fundador i cap executiu de Koolvet Software Veterinari. Ofereix un programa integral per a la gestió veterinària de grans animals, clíniques veterinàries, universitats i hospitals tant de petits animals com a equins. Aquest programa permet gestionar tot allò que fa servir un centre o clínica veterinària, com ara l’historial clínic, agendes, gestió de receptes, estadístiques de venda, facturació, i moltes altres tasques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00