Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Paula Malia: "'Eufòria' m'ha acostat a un públic desconegut per mi, els nens"

L'actriu i també cantant acaba aquest diumenge les seves funcions de l'aplaudida 'La mala dicció' al Lliure de Gràcia

ENTREVISTA. Paula Malia

ENTREVISTA. Paula Malia

22:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1683461392229/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest diumenge al 'Tot és comèdia' ens ha visitat l'actriu Paula Malia, que avui acaba les funcions de 'La mala dicció', de Jordi Oriol dirigida per Xavier Albertí i basada en 'Macbeth' de Shakespeare. Una obra que ha fet sold out i que no es descarta que pugui tornar en un futur esperem que no molt llunyà. 'La mala dicció' parla d’ambició i crueltat, la tirania del poderós que s’aferra al poder, però també de la possibilitat d'entomar el destí i sobretot, és una gran declaració d’amor a la llengua, al català. Un festival de la paraula i els jocs de paraula que interpreten Paula Malia, Carles Pedragosa (Seitó, fent de tots els personatges de l'auca) i Jordi Oriol, fent de Marc (Macbeth). "És una obra que sorprèn, ens ho diuen molt" explica Malia en aquesta entrevista a SER Catalunya. Confessa que el fet que estigui escrita en vers i que d'una sola frase en puguin sortir tres significats diferents en funció de com es pronuncia "té la seva dificultat. Quan ho vaig llegir per primer cop vaig flipar, pensava: com carai m'aprendré jo tot això?". El resultat és excel·lent, ho diu la crítica, "i ens ho hem passat molt bé, he gaudit molt fent 'La mala dicció'" comenta l'actriu.

A la Paula Malia ara la veiem també fent de coach a 'Eufòria' (el programa de TV3), i ha triomfat en produccions Netflix com 'Valeria'. "La tercera temporada ja està rodada i ben aviat s'anunciarà de manera oficial la data d'estrena", revela. En aquesta conversa al programa també reflexiona sobre els públics a Barcelona i Madrid, ciutats on ha treballat, i sobre el seu paper en la interpretació: "Em vull dedicar al teatre, no a la música. Jo vull ser actriu" respon quan li demanem sobre la seva faceta de cantant. Perquè potser alguns la recordaran com una de les tres integrants del grup The Mamzelles (format en el seu moment per Paula Malia, Paula Ribó (a.k.a. Rigoberta Bandini) i Bàrbara Mestanza), que va posar veu al famós anunci d'envàs on vas. "En vam acabar una mica fartes, de la cançoneta" confessa divertida quan tornem a escoltar l'anunci.

Pel que fa a 'Eufòria', explica que des que surt al programa ara la coneix un públic nou fins ara per ella: els més petits. "Em veuen pel carrer i em pregunten: tu ets la Paula Malia la coach d'interpretació d'Eufòria? Ho diuen tot seguit, em fa molta gràcia i molta il·lusió! Sembla que surti al Club Super3" manifesta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00