Sociedad

Eva Parera descarta tornar a fer alcaldessa Ada Colau per la seva entesa amb ERC: "Van junts i el pack l'elimino junt"

La candidata de Valents assegura estar "molt allunyada" dels postulats de Xavier Trias però no es mulla sobre un eventual suport al candidat de Junts

Barcelona

La candidata de Valents a l'alcaldia de Barcelona, Eva Parera, en un entrevista a SER Catalunya reivindica el seu vot per fer alcaldessa Ada Colau el 2019 però assegura que ara no ho repetiria: "Ara tenim l'avantatge que ja sabem de quin peu calcen", diu en referència a l'entesa de Colau amb Ernest Margall en els pressupostos i altres iniciatives municipals: "Van junts i el pack l'elimino junt". Parera va facilitar l'alcaldia a Colau el 2019 com a regidora del grup de Manuel Valls, aleshores Ciutadans pel Canvi. Preguntada per una eventual victòria de Xavier Trias, Parera assegura estar "molt allunyada" del candidat de Junts però evita mullar-se sobre si li podria donar suport: "Jo no he de descartar res, son ells que es descarten".

En matèria d'habitatge la candidata de Valents descarta aplicar la Ley de Vivienda aprovada al Congrés dels Diputats: "Soc zero intervencionista. Nosaltres proposem eliminar totes les mesures desincentiven la construcció, com la reserva del 30% o el tempteig i retracte". I pel que fa a les crítiques que ha rebut Valents, al costat de Ciutadans i VOX, de fer campanya amb la ocupació de el Kubo i la Ruïna al a Bonanova, Parera diu que han posat el focus en aquesta qüestió "perquè ens han trucat els veïns". Tot i així, el president de l'associació de veïns de la Bonanova, Josep Maria López, explicava a SER Catalunya que durant molts anys no hi ha hagut cap incident violent amb les persones que ocupen aquestes finques: "Conflictes violents amb els veïns no n'hi han hagut".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00