Què t'hi jugues!
Fútbol

Víctor Font: “Econòmicament, no hi ha cap dubte que estem anant a pitjor. Això ho diuen els números que són públics, no ho dic jo”

Victor Font, després de quedar segon en les eleccions del març del 2021, per darrere de Laporta, fa un repàs a l'actualitat del Barça al Què t'hi jugues

Víctor Font: “Econòmicament, no hi ha cap dubte que estem anant a pitjor. Això ho diuen els números que són públics, no ho dic jo”

Barcelona

“El Barça és un club molt complicat. Els resultats del club queden eclipsades per decisions institucionals del club”, destaca Font. El qui va ser candidat a les eleccions ha volgut recalcar que “el primer any sencer de mandat de Laporta van haver-hi 169M de pèrdues. Aquest any tancarem amb uns 260 milions de pèrdues i, en només tres anys, hi ha gairebé 1.000 milions d’euros en pèrdues”. També, destaca que “el deute ordinari, traient l’Espai Barça, ja està als 1.000 milions d’euros. Si demà hi haguessin eleccions, l’herència econòmica seria pitjor”.

Respecte a si el Barça es convertirà en societat anònima, Víctor Font ha apuntat que “tant de bo el Barça no es converteixi en una societat anònima. Contribuiré per evitar-ho però cada dia que passa el risc és més gran”. A més, ha afirmat als micròfons de SER Catalunya que “econòmicament, no hi ha cap dubte que estem anant a pitjor. Això ho diuen els números que són públics, no ho dic jo”. Font ha volgut comparar-ho amb l’època de Bartomeu a la presidència, on destaca que “s’ha incrementat la massa salarial, en 650 milions, per decisions que s’han pres. Han estat 30 milions més que en l'època més alta de Bartomeu, quan es feien barbaritats”.

Sobre Xavi Hernández, el nucli del projecte de la candidatura de Víctor Font, ha volgut assegurar que “el Xavi té marge de millora i els culers saben que és la millor opció. El Xavi està content perquè el títol de Lliga valida la feina feta i li dona marge de temps per seguir treballant”. També ha assegurat al Què t’hi Jugues que “em fa patir tot plegat perquè seguim en un entorn molt resultadista on no expliquem la realitat tal com és. Els barcelonistes han d’entendre que la situació és molt precària”.

També se li ha preguntat per la decisió de Messi, marxant a Miami. “Que Messi no hagi torna és un problema de gestió i lideratge”, afirma Font. “No hem pogut capitalitzar que Messi fos campió del món al Barça, és l’errada més gran que s’ha fet”. Per tancar el tema, ha volgut dirigir unes paraules assegurant que “el gran problema és no haver fet els deures i no haver treballat en un pla creatiu”.

Finalment, Víctor Font ha estat preguntat per Guardiola, on opina que “Guardiola està preocupat. Ell diu que mai tornarà però jo li dic que sí, que no m’ho crec”. A més, acaba apuntant que “sense trinxeres, Guardiola estaria més a prop del Barça”.