Què t'hi jugues!
Fútbol

Agustín Armas: “Darder s’ha guanyat el dret a decidir sobre el seu futur. Però em doldria que fitxés pel Barça”

El jugador de l’Espanyol podria marxar cedit al Barça, però l’Espanyol tindria l’última paraula pel dret de retenció

Sergi Darder es uno de los mejores centrocampistas de LaLiga. / Agencias

Barcelona

Després que Joselu marxés de l’Espanyol per a posar rumb al Reial Madrid, l’equip perico podria veure com el seu capità, Sergi Darder, també marxa a conseqüència del descens dels blanc-i-blaus a la Segona Divisió. L’equip està obligat a reduir la seva massa salarial i, per aquest motiu, s’ha de desfer d’aquells jugadors amb els salaris més elevats de l’equip. Precisament, un dels equips que s’ha interessat a incorporar el vigent capità de l’Espanyol és el Futbol club Barcelona, ja que Xavi el veuria com un bon recanvi de Pedri quan el migcampista canari no estigués disponible per tal de jugar a la seva posició.

Les condicions del contracte de Darder que faria possible l’operació

Segons ha informat Sique Rodríguez al ‘Què T’hi Jugues!’ de SER Catalunya, la clàusula de Darder és de 10 milions d’euros fins al 31 de juliol, però si un equip de Primera Divisió iguala el salari de Darder abans del 10 de juliol tindria la cessió del jugador amb l’opció de compra. No obstant això, l’Espanyol té l’opció d’executar el dret de retenció en cas que decideixi igualar l’oferta que faci qualsevol equip al migcampista perico.

Darder preferiria marxar a l’Atlètic de Madrid

Per altra banda, Sergi Darder també seria un possible objectiu per l’Atlètic de Madrid. El jugador veu amb millors ulls l’oferta de l’equip matalasser a conseqüència de la rivalitat entre l’Espanyol i el Barça. Agustín Armas ha explicat al ‘Què T’hi Jugues!’ que entendria la decisió de Darder en cas que decidís marxar de l’Espanyol per fitxar pel club blaugrana. “Darder s’ha guanyat el dret a decidir sobre el seu futur. Va ser dels primers jugadors que es va oferir a abaixar-se el sou quan l’Espanyol va baixar en l’anterior ocasió. Ha demostrat el seu compromís amb el club. Però em doldria que fitxés pel Barça”.

Sergi Darder es uno de los mejores centrocampistas de LaLiga.

Sergi Darder es uno de los mejores centrocampistas de LaLiga. / Agencias