Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El fitxatge de Gündogan a punt de fer-se oficial: "El jugador vol acomiadar-se primer de Manchester"

El capità del Manchester City signarà amb el Barça per dues temporades i una tercera condicionada pel nombre de partits jugats

MARTIN DIVISEK (EFE)

Barcelona

Ilkay Gündogan serà nou jugador blaugrana. A falta de fer-se oficial, el capità del City fitxa per dues temporades i una tercera opcional, que està condicionada al nombre de partits que jugui, segons ha confirmat Santi Ovalle al Què T'hi Jugues. Els detalls contractuals ja estan tancats, però el jugador vol acomidar-se primer del Manchester City i després comunicar la seva arribada a Barcelona.

El futbolista firmarà pel Barça tot i la insistència del seu entrenador a Anglaterra, Pep Guardiola, per retenir Gündogan. Va confirmar fa un parell de dies que volia la continuïtat del jugador al City i que Xavi Hernàndez l'havia trucat en múltiples ocasions per fer-lo arribar al conjunt blaugrana. El periodista Lu Martín, en declaracions al Què T'hi Jugues, ha reafirmat la postura del City: "El club volia que es quedés. Ha fet tot el possible". Martin ha explicat que, des quan jugava a Alemanya, Gündogan sempre ha tingut "fixació" per l'equip culer, de qui seguia sempre els resultats després del partit. L'ha qualificat com algú que és "molt del Barça". També ha relatat que no va valorar la oferta que tenia sobre la taula per a marxar a l'Aràbia.

La de Gúndogan és la segona incorporació de la temporada després d'Íñigo Martínez, tot i que falta encara l'anunci oficial. El president Joan Laporta, ahir en l'estrena de Barça Vision, va asseverar: "He dit que portem temps treballant per reforçar l'equip. El mercat està responent bé". També va afegir: "Tenim jugadors de primera línia mundial que prioritzen venir al Barça". Hores després d'aquestes afirmacions, tornava Mateu Alemany de Munic de tancar el fitxage del, fins aleshores, capità del Manchester City.

L'alemany que queda lliure el 30 de juny, es posarà a les ordres de Xavi Hernández per a la temporada vinent. Sique Rodríguez ha informat, però, que el Barça va poder fitxar Gündogan el 2015, any en què finalment es va signar Arda Turan. Lluís Flaquer ha destacat positivament l'arribada del jugador a l'entitat blaugrana i s'ha preguntat: Com un jugador, capità de l'equip, ha pogut canviar aquest City per aquest Barça?

Gündogan serà jugador del Barça, la notícia al Què T'hi Jugues

07:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1687434318937/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00