Aquí Catalunya
Política

Miriam Nogueras aposta per un "reset" entre els partits independentistes

Ha afirmat a l'Aquí Catalunya que cal una reflexió i que "allà on podem sumar, governem plegats"

Miriam Nogueras, a l'Aquí Catalunya

Barcelona

Miriam Nogueras, candidata de 'Junts per Catalunya' al Congrés en les pròximes eleccions del 23 de juliol, ha volgut construir ponts entre els partits independentistes i fa autocrítica afirmant que "no tot s'ha fet bé". A més, ha confirmat que, ara mateix, no estan en un escenari on investir a Pedro Sánchez i també ha descartat a Feijóo.

"Crec que en els partits independentistes ens cal fer una reflexió. No tot s'ha fet bé. Segurament cal fer un 'reset'. Jo crec que allà on podem sumar, governem plegats". És la mà que ha volgut donar Miriam Nogueras a la resta de partits. "El pla de Junts és que Catalunya esdevingui un estat independent. Com? Es fa des de Catalunya. L'autodeterminació no te la regalarà ningú. La primera cosa que hem de fer els partits independentistes és canviar d'actitud. Creure'ns que som una nació. Hem d'anar amb la cara ben alta. No ens podem deixar prendre més el pèl".

De cara a les eleccions que se celebraran tot just d'aquí a un mes, Nogueras ha descartat, de moment, la investidura de Pedro Sánchez: "Estem en l'escenari que no es pot investir a Pedro Sánchez. Ha mentit a tothom. Ha mentit als seus socis de 'Podemos', als partits catalans que li van fer confiança, no només en la taula de diàleg que ha quedat en no res. No hi ha agenda del 'reencuentro'... No només no compleix sinó que no paga".

La candidata de Junts al Congrés també ha volgut descartar investir al PP: "Òbviament no investirem a Feijóo".