Què t'hi jugues!
Fútbol

Gündogan fitxa pel Barça: "El capità del campió d'Europa a cost 0 és un triomf enorme"

El migcampista signa fins 2025, més un any opcional, i tindrà una clàusula de 400 milions d'euros

Gündogan fitxa pel Barça: "El capità del campió d'Europa a cost 0 és un triomf enorme"

Barcelona

Ilkay Gündogan és nou jugador del Futbol Club Barcelona. Després d'acabar contracte amb el Manchester City, on recentment va guanyar el triplet -Lliga, Champions i FA Cup-, el futbolista alemany signa pel Barça fins 2025, amb opció a una temporada més, i tindrà una clàusula de rescisió de 400 milions d'euros. Gündogan farà 33 anys el pròxim 24 d'octubre.

El primer fitxatge de Guardiola al City

Com ja va avançar Santi Ovalle en els darrers dies, Gündogan és jugador del Barça. La temporada opcional dependrà del nombre de partits jugats. El futbolista, havent descartat Aràbia, havia de destriar entre quedar-se a Manchester o escollir Barcelona.

Gündogan va guanyar la lliga amb el Borussia Dortmund, equip amb el que va perdre la final de Champions el 2013, sota les ordres de Jürgen Klopp. L'alemany va ser el primer fitxatge de Guardiola per al seu projecte al Manchester City. Al club anglès, ha guanyat cinc lligues i una Lliga de Campions.

L'anàlisi d'Àlex Delmàs al 'Què t'hi Jugues!'

Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'arribada de Gündogan al FC Barcelona amb Àlex Delmàs, que ha destacat: "Gündogan m'agrada molt pel Barça. És el millor fitxatge que pot fer el Barça a dia d'avui tal i com està el mercat". A més també ha afirmat que "incorporar el capità del campió d'Europa a cost 0 és un triomf enorme".