Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Vitor Roque, Arda Güler i Oriol Romeu: l'anàlisi dels possibles fitxatges del Barça

El lateral dret no és prioritari en aquest mercat i Xavi ha pactat amb Koundé per ocupar la posició

Els possibles fitxatges del Barça, al Què T'hi Jugues

Els possibles fitxatges del Barça, al Què T'hi Jugues

35:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1688384960980/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Dos dies després de l'obertura del mercat de fitxatges de l'estiu, són diversos els noms propis que sonen a can Barça. Després de Gündogan i l'arribada d'Íñigo Martínez, els futuribles són Vitor Roque, Arda Güler i Oriol Romeu. Al Què T'hi Jugues hem analitzat la situació dels tres jugadors.

Arda Güler: "Els diaris locals l'anomenen el Messi turc"

Selsuk Manak, corresponsal de La Gazzeta a Turquia, ha definit la promesa com un jugador d'alt nivell. "No vol fer gols, vol fer assistències com feia Hagi", ha afirmat. Tot i que Manak el compara amb l'exfutbolista del Barça, ha explicat que a Turquia el comparen amb el 10 d'Argentina: "Els diaris locals l'anomenen el Messi turc".

El Barça no és l'únic equip que ha sonat per aconseguir els serveis de Güler. A Espanya també es parla del Reial Madrid o el Dortmund. Des de Turquia, Manak confirma que els dos candidats són Barça i Milan. El corresponsal explica que hi ha hagut un conflicte entre el jugador i el seu representant. Güler volia Barça i el mànager volia Milan: "Ha tingut una baralla amb el seu exrepresentant i ha trencat relacions. Ha deixat la gestió del seu futur en mans del seu pare, que també vol el Barça". El seu exrepresentant volia Itàlia perquè el Milan li oferia 3 milions de comissió.

Pel que fa a les negociacions amb el Barça, Selsuk Manak ha afirmat que Laporta està interessat directament amb el tema, "més que Mateu Alemany". El preu de Güler són uns 17 milions d'euros. Per afrontar el traspàs, el Barça vol pagar "una tercera part de la xifra aquesta any i la resta el vinent". El Fenerbahçe, però, vol la meitat ara, segons ha explicat el corresponsal.

Vitor Roque: "No hi ha un perfil com ell a la plantilla"

Ahir van enfrontar-se les dues promeses del Brasil, Endrick i Vitor Roque. Endrick ja és jugador oficial del Madrid i tot apunta que Roque vestirà la samarreta del Barça. Palmeiras i Paranaense van empatar a dos, amb gols dels dos joves. Àlex Delmàs, entre els dos, es queda amb Vitor Roque. "Em sembla un perfil molt necessari per al Barça, és un jugador particular", ha comentat. "És un futbolista supervertical, molt dinàmic i que agita constantment", ha afegit.

"Al Barça no hi ha un perfil com Vitor Roque, ni a la plantilla ni al futbol base", ha sentenciat. Delmàs ha explicat que, salvant les distàncies, "té qualitats semblants a Pedro Rodríguez", en les desmarcades, per exemple. En conclusió, "a un preu raonable, el Barça faria bé d'incorporar-lo".

Oriol Romeu: Xavi ja el volia a la seva etapa a Qatar

El jugador del Girona és un dels noms que apareix com a alternativa a Busquets, com a part d'aquests fitxatges inviables, com és el cas de Zubimendi o Kimmich. Tant és així que Xavi, tal com ha informat el Què T'hi Jugues, ja va contactar amb Romeu per portar-lo cap a Qatar. De les opcions econòmiques, Oriol Romeu està per davant de Parejo. De fet, el migcampista del Vila-real veu com ara de Barcelona li arriben certes evasives i llargues que fan que ell també interpreti que la seva opció ha perdut força.

Koundé, el lateral dret

Xavi ha convençut Koundé per fer de lateral dret. La posició del migcampista és la prioritària per a Xavi. Per això, el tècnic ha xerrat molt amb el francès per jugar a la banda dreta. I Koundé ho veu bé. L'argument és que el lateral dret és una posició més híbrida que fa que en moltes fases del partit el rol sigui molt similar al d'un central. Així i tot, Xavi ha assegurat al jugador que sempre que pugui el farà jugar de central, aprofitant el perfil d'Araújo i, fins i tot, el de Sergi Roberto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00