Más deportes

La situació econòmica del Barça alenteix la creació de la secció femenina d'Handbol

Fonts del club i de l'Handbol Sant Joan Despí afirmen que el procés està aturat

La situació econòmica del Barça alenteix la creació de la secció femenina d'Handbol, al 'Què T'hi Jugues'

La situació econòmica del Barça alenteix la creació de la secció femenina d'Handbol, al 'Què T'hi Jugues'

04:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1688469026016/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fa més d'un any era notícia que el Futbol Club Barcelona i el Club d'Handbol Sant Joan Despí finalitzaven l'acord per a fer efectiva la creació de la secció femenina d'Handbol del Barça. S'afirmava que el club absorbia el Sant Joan Despí. Ara, fonts de les dues parts confirmen que el procés està aturat. La situació econòmica del Futbol Club Barcelona està alentint la formació de la secció.

Les reunions entre les dues entitats van continuar fins a principis d'aquest any. D'una banda, des del Club Handbol Sant Joan Despí expliquen que sobretot depèn del Barça perquè es va arribar a un bon enteniment. De l'altra, el Barça assevera que actualment no s'ho poden "permetre" per culpa de l'economia del club. Aquest fet està provocant que el Barça hagi de prioritzar segons quines decisions. Així i tot, manifesten que la secció femenina hauria d'acabar sent una realitat, tal i com es va anunciar al principi de la candidatura de Joan Laporta.

Al Barça expliquen que "la gent vol que el club corri més del que pot córrer" i conclouen: "Ara mateix, no estem en disposició de tancar l'acord amb el Sant Joan Despí".

El president del Sant Joan Despí, al 'Què T'hi Jugues'

Paco Barrena, president del Club Handbol Sant Joan Despí ha entrat en directe al programa i ha confirmat la informació. "El Barça no es pot fer càrrec de la fusió amb el Sant Joan Despí", ha comentat, tot i que no tanca la porta a tancar l'acord en un futur. "Nosaltres hem presentat el nostre projecte, passaria a ser la secció femenina d'handbol del Barça i estem a l'espera. Tenim un bon enteniment amb ells", ha asseverat.

Barrena ha incidit en la identitat del Sant Joan Despí com a club important a Espanya i Catalunya. El president de l'entitat ha finalitzat: "A veure quan ens podem tornar a parlar amb ells i ho acabem de tancar". Barrena ha advertit que l'operació té un cost i que dependrà del problema econòmic del Barça.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00