Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Meyba torna al futbol: "Ja han vingut a les oficines del Sant Andreu a demanar la samarreta"

Toni Reguant, soci de Meyba, i Gerard Àlvarez, directiu i portaveu del Sant Andreu, parlen sobre el retorn de la mítica marca a La Graderia del Balcó

Meyba torna al futbol de la mà del Sant Andreu, a la Graderia del Balcó

Meyba torna al futbol de la mà del Sant Andreu, a la Graderia del Balcó

09:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1688631519335/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Primer uns impagaments i després uns canvis de propietat constants van separar la marca Meyba dels terrenys de joc. Ara, molts anys després, la marca tornarà a equipar clubs de futbol. De vestir Maradona, Koeman, entre d'altres, a futbolistes de Segona RFEF. Això sí, d'un club històric com la Unió Esportiva Sant Andreu. El soci de Meyba Toni Reguant va asseverar a 'La Graderia del Balcó': "Hem tornat per a quedar-nos. Reapareixem amb ambició també per a la temporada 24/25 d'arribar a més clubs que ja ens consta que tenen ganes de vestir Meyba". Tant és així que el Gerard Àlvarez, directiu i portaveu del Sant Andreu, tot i que les samarretes ni s'han mostrat, va declarar: "Fins i tot, ja han vingut persones a les oficines del club a demanar-la".

"L'element històric, de col·lecció, ens ha portat a prendre el risc de tornar a dur la marca al món del futbol", va explicar Reguant. "Som conscients de la quantitat de fans nostàlgics de la marca", va afegir. El propietari de Meyba va mostrar-se orgullós de la marca, defensant que molts clubs de segona i primera divisió l'han vestida en el passat. L'anunci del Sant Andreu va tenir una rebuda gegant a les xarxes: més de 300.000 visualitzacions. Sobre això, el portaveu del Sant Andreu ha afirmat: "Que Meyba torni al futbol, i que ho faci amb el nostre club, és una victòria per al futbol català en general".

"Compartim valors amb el Sant Andreu"

D'una banda, Meyba va escollir l'equip que vesteix la senyera: "Compartim valors. El Sant Andreu és un club particular, de Barcelona com Meyba, una empresa catalana i de llarguíssima tradició. Era una combinació perfecta", va declarar Toni Reguant. De l'altra, Àlvarez va assegurar: "Va ser un amor a primera vista. Meyba ha vestit grans equips i sap el que significa la samarreta del Sant Andreu".

El directiu del Sant Andreu va confirmar a La Graderia que no només fabricaran equipacions, sinó també marxandatge que "dependrà de l'època de l'any". "És una aposta d'agraïment per a tots els aficionats", va concloure. Toni Reguant va finalitzar: "Intentarem posar la marca on es mereix. Estem molt contents amb la rebuda".

"El món de futbol ha canviat molt"

Sobre la possibilitat de vestir altres clubs, com pot ser el cas del Barça, Toni Reguant va afirmar: "El món del futbol ha canviat molt. El futbol modern és una altra història. Nosaltres estem interessats, evidentment, però el Barça és un gegant".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00