Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Oriol Romeu ja és nou jugador del FC Barcelona

El jugador d'Ulldecona deixa el Girona FC i ja viatjarà a la gira als Estats Units amb el conjunt blaugrana

Oriol Romeu, durante un partido de Liga entre el Real Valladolid y el Girona. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images) / Gonzalo Arroyo Moreno

Barcelona

Aquest matí el FC Barcelona ha fet oficial el fitxatge d'Oriol Romeu, després d'haver arribat a un acord amb el Girona FC. El jugador d'Ulldecona ja ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i avui mateix també viatjarà a Estats Units per formar part de l'expedició blaugrana a la gira. Oriol Romeu signarà amb el Barça per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2026 i tindrà una clàusula de 400 milions d'euros.

D'aquesta manera, Oriol Romeu ha deixat el Girona FC, club on va arribar el passat estiu del Southampton anglès. Aquesta temporada el d'Ulldecona ha jugat 34 partits amb el conjunt de Míchel i ha estat un dels homes més destacats del conjunt gironí. En un comunicat, el Girona li ha agraït aquesta temporada: "el Girona FC vol agrair-li el treball i el compromís demostrat en tots els partits en els que ha defensat la samarreta blanc-i-vermella".

L'any 2004 Oriol Romeu va arribar a la Masia i va començar a formar-se a les categories inferiors del FC Barcelona fins que la temporada 2010-11, amb Pep Guardiola a la banqueta, va debutar amb el primer equip. Al final d'aquella temporada, però, Romeu va marxar al Chelsea, equip amb el qual es va proclamar campió d'Europa. El d'Ulldecona també va jugar una temporada cedit al València, i una altra a l'Stuttgart, per acabar tornant a Anglaterra i fitxant pel Southampton, equip on va jugar durant set temporades.

Finalment, aquesta temporada ha estat un jugador clau al Girona de Míchel Sánchez en l'any del retorn a Primera Divisió. El d'Ulldecona ha jugat més de 3.000 minuts i ha estat titular indiscutible en una gran temporada pel Girona, que ha acabat desè a la Lliga.

Pablo Torre, cedit al Girona

Aquestes últimes hores el Girona FC i el FC Barcelona també han fet oficial la cessió de Pablo Torre al conjunt gironí. El migcampista càntabre de 20 anys jugarà al conjunt de Míchel aquesta temporada, fins al 30 de juny del 2024.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00